Over mij

MfN Echtscheidingsmediator

Proberen de wereld een klein stukje mooier te maken is altijd mijn drijfveer geweest in mijn werkzame leven. Voordat ik als MfN Familiemediator aan de slag ging was ik 10 jaar directeur van een prachtige vrijwilligersorganisatie. Veel (kwetsbare) mensen konden dankzij de inzet van vele vrijwilligers en medewerkers weer ‘meedoen’, en voelden zich opnieuw gezien en gewaardeerd.

Mensen door een lastige periode heen loodsen, en aandacht schenken aan (onderliggende) belangen. Dit zorgt er voor dat in een zware tijd van emoties toch zorgvuldige besluiten kunnen worden genomen.  Hier als MfN Familiemediator een bijdrage aan kunnen leveren is mijn grootste motivatie om dit mooie vak te beoefenen. 

Het belang van de kinderen staat daarbij vanzelfsprekend altijd voorop. Mediation zorgt er immers voor dat partijen ook in de toekomst met elkaar in gesprek kunnen blijven. Hierdoor blijven de kinderen zoveel mogelijk met beide ouders in contact. 

Partners kunnen scheiden van elkaar. Echter, als ouder blijven ze door de kinderen altijd met elkaar verbonden!

Gratis vrijblijvend gesprek?